درمان افسردگی با داروهای گیاهی

1-گل راعی


گل راعی یا مخمر سَنت جان گیاهی است که بصورت بومی در اروپا، غرب آسیا و شمال آفریقا میروید. اروپایی ها معمولا این گیاه را برای درمان افسردگی بکار میبرند اما سازمان غذا دارو، این گیاه دارویی را برای استفاده در این شرایط تایید نکرده است.

گل راعی به افزایش سروتونین در بدن مربوط میشود. سروتونین یک ماده ی شیمیایی در مغز است که افرادی که افسردگی دارند، معمولا با کمبود آن مواجه هستند. بسیاری از داروهای ضد افسردگی، میزان سروتونین را در مغز افزایش میدهند. اطلاعات کامل راجب سرتونین را از اینجا بخوانید!

دانستن این نکته حائز اهمیت است که بدانید گل راعی با بسیاری از داروها تداخل دارد. بخصوص رقیق کننده های خون، داروهای شیمی درمانی و داروهای ضد بارداری. پس قبل از استفاده از این دارو حتما با پزشکتان مشورت کنید.

2-اسیدهای چرب امگا 3


اسیدهای چرب امگا 3 نوع سالمی از چربی هستند که در ماهی هایی مانند سالمون، سادرین و قزل آلا وجود دارند. آنها بصورت مکمل ها هم در دسترس ند و معمولا کپسول روغن ماهی نامیده میشوند. برطبق Mayo Clinic محققان دریافتند که افرادی که مواد مغزی موجود در روغن ماهی را در بدن خود ندارند، بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی هستند. پس بهتر است هر دو نوع اسید چرب، DHA و EPA را در بدن خود افزایش دهید.

برای دریافت اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر استفاده از مکمل ها، میتوانید میزان ماهی که میخورید را نیز افزایش دهید. مصرف ماهی 3 بار در هفته میتواند مقدار امگا 3 بدن را بدون استفاده از مکمل ها افزایش دهد. درنظر داشته باشید که بعضی ماهی ها سطح جیوه ی بالایی دارند-ماهی‌هایی مانند شمشیرماهی، تاج‌ماهی، شاه‌ماهی ماکارل و کوسه شامل این گروه هستند-پس از خوردن این ماهی ها اجتناب کنید.

 

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید....