درمان مشکلات ناشی از پروستات

1-پروستاتیت یا التهاب پروستات
پروستاتیت عفونت غده ی پروستات است. این میتواند در هر سنی اتفاق بیفتد. سه نوع پروستاتیت وجود دارد:

پروستاتیت باکتریایی حاد: این نوع از پروستاتیت ناشی از باکتری های دستگاه ادراری است که از طریق جریان خون یا منی و… وارد غده ی پروستات میشود. علایم معمول آن شامل تکرر ادرار در شب و درد در ناحیه ی تناسلی یا لگن میباشد.
پروستاتیت باکتریایی مزمن: این اصطلاح زمانی بکار میرود که عفونتهای مکرر پروستات وجود داشته باشد و موجب التهاب یا درد شود. علایم این بیماری عبارتند از تکرر ادراری، ادرار دردناک، انزال دردآور، مشکل در ادرار کردن و…
پروستاتیت مزمن غیرباکتریایی و یا سندرم درد لگنی مزمن: این شایعترین نوع پروستاتیت میباشد. این بیماری درمردان با سن بین 35 و 50 سال اتفاق می افتد. این وضعیت با التهاب و درد پروستات و دستگاه ادراری پایین مشخص میشود. علایم این پروستاتیت عبارتند از: ادرار دردناک، مشکل در ادرار کردن، دیدن خون در ادرار یا منی، انزال دردناک، درد پشت، آلت تناسلی یا نزدیک اندام های تناسلی.
2-بزرگ شدن پروستات یا BPH
در اینحالت غده ی پروستات بزرگ میشود اما سرطانی نمیشود. این در مردان بالای 50 سال شایع است. علایم این مشکل عبارتند از: مشکل در ادرار کردن، تکرر ادراری، ضعیف بودن جریان و شدت ادرار، احساس پر بودن مثانه حتی بعد از ادرار کردن.

3-سرطان پروستات
سرطان پروستات شایعترین سرطان در بین مردان است. گاهی اوقات این سرطان در غده ی پروستات باقی میماند و دیگر قسمتهای بدن را تحت تاثیر قرار نمیدهد. بااینحال اگر اقدامات احتیاطی انجام نشود، ممکن است قسمتهای دیگر هم آسیب ببینند. علایم آن عبارتند از: مشکل در ادرار کردن، دیده شدن خون در ادرار، ضعیف بودن جریان ادرار، درد در ناحیه ی تناسلی و…

برای پیشگیری از مشکلات پروستات از چه غذاهایی اجتناب کنیم؟
وقتی برای هر فردی هر مشکل سلامتی وجود داشته باشد، توصیه میشود که غذاهای خاصی خورده شود و از خوردن بعضی غذاها اجتناب شود. مشکلات پروستات هم از این قضیه مستثنی نیستند. مواد غذایی که در زیر آورده شده اند موجب ایجاد مشکلات پروستات میشوند و بنابراین از مصرف آنها باید اجتناب شود:

گوشت قرمز و سایر گوشتهای فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس، گوشت گاو و… . به دلیل دارا بودن ترکیباتی که خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهند، نباید مصرف شوند.
باید از خوردن غذاهای تند و اسیدی اجتناب شود چون آنها مشکلات بزرگی پروستات را بدتر میکنند، پس در مصرف آنها احتیاط کنید.
اجتناب از کافئین مانند نوشیدنی های سرد، قهوه، چای، شکلات و دیگر موادی که مشکلات پروستات را بدتر میکنند.
از مصرف الکل اجتناب شود چون مشکلات بزرگ شدن پروستات را بدتر میکند.

 

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید....